Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@04:42:24 GMT

بیوگرافی علی ضیا + عکس های خانوادگی علی ضیا

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۶۵۳۰

بیوگرافی علی ضیا + عکس های خانوادگی علی ضیا

خبرگزاری آریا -
عکس های علی ضیا
سید علی ضیا زادهٔ 26 شهریور 1364 در کاشان مجری برنامه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران است. او فارغ‌التحصیل مکانیک طراحی جامدات است.
چکیده ای از بیوگرافی علی ضیا :
نام کامل: سید علی ضیاء زادهٔ
تولد : 26 شهریور 1364 کاشان، ایران
محل زندگی : تهران
ملیت: ایرانی
تحصیلات : کارشناسی مکانیک طراحی جامدات
دانش‌آموختهٔ : دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان
پیشه : مجری تلویزیون، تهیه‌کننده، گوینده رادیو
سال‌های فعالیت : 1385 تاکنون
والدین : سید حسین ضیاء
شهره احدیت
عکس های جدید علی ضیا
بیوگرافی علی ضیا:
سید علی ضیا متولد 26 شهریور 1364 در کاشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی ضیا190 سانتی متر قد دارد. علی ضیا مجری برنامه‌های صدا و سیما است. علی ضیا دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مکانیک طراحی جامدات از دانشگاه آزاد تهران است. پدرش سیدحسن ضیا نقاش فرش بود و مادرش شهره احدیت نویسنده و ویراستار آثار ادبی است. «سیامو» یکی از کتاب‌هایی است که توسط مادر علی ضیا به رشته تحریر درآمده است. علی ضیا یک خواهر بزرگ‌تر هم به نام شیما دارد.
علی ضیا از کودکی در فضایی فرهنگی پرورش پیدا کرد. وابستگی شدید او به خانواده زبانزد خاص و عام است. علی ضیا هر بار با مادرش یک کتاب را مطالعه و نقد می‌کنند و در اکثر کنسرت‌ها و تئاترها به همراه مادر دیده می‌شود. خانواده ضیا سال‌ها در کاشان زندگی می‌کردند؛ اما به خاطر رفت‌وآمد زیاد علی ضیا به تهران، همگی به پایتخت مهاجرت کرده و اکنون آنجا زندگی می کنند.
علی ضیا و خواهرزاده اش تیارا
علی ضیا از طریق نویسندگی وارد رادیو جوان شده و یك آیتم طنز در برنامه كاملا جوانانه که خود علی ضیا نوشته بود با لهجه كاشانی خواند. آقای زاهدی كه صدای علی ضیا را در برنامه آخرش ـ كه در رادیو جوان پخش می‌شد ـ شنیدند با سید علی ضیا تماس گرفتند و خواستند گزیشن برنامه گزینه جوان را اجرا كند. اما پس از پذیرفته شدن در تست گویندگی قرار شد اجرای برنامه شروع خوب را به عهده بگیرد، ولی به دلیل فضای علمی‌ای كه علی ضیا داشته و اختراعی كه از علی ضیا ثبت شده بود، اجرای برنامه گزینه جوان به علی ضیا پیشنهاد شد و اولین برنامه‌ای كه به طور زنده از علی ضیا روی آنتن رفت برنامه گزینه جوان بود.
علی ضیا قبل از ورود به تلویزیون نزد مرحوم حمید سمندریان فن بیان آموزش دید و مدتی هم در تمرینات تئاتر حاضر شد تا فن و گویش او با حرکت بدنی اش متناسب شود.
علی ضیا در نظرسنجی برنامه سه ستاره به عنوان یکی از سه مجری برتر بیست سال اخیر شبکه سه انتخاب شد.
بیوگرافی علی ضیا
ترانه سرایی علی ضیا :
علی ضیا: زمانی که حس ترانه نویسی به سراغم می آید، ترانه می نویسم هیچ وقت اینطور نبوده که بنشینم و برای ترانه نویسی وقت بگذارم. در برنامه هایی که خودم حضور دارم هم از دوستان ترانه سرایم خواهش می کنم ترانه تیتراژ را بگویند تا فقط نگاه من در برنامه حاکم نباشد.
اختراعات علی ضیا :
علی ضیا یک موتور ساخته‌ ، یک موتور نیم‌ دوّار؛ با یکی از دوستانش این کار را انجام داد، یک موتور نیم‌ دوّار با قابلیت کار کردن با انواع سوخت، سوخت‌ هایی که ضریب تراکم یکسان دارند و می‌ توانند توان یکسان بدهند.
عکس دوران کودکی علی ضیا
حاشیه های علی ضیا:
• پس از پایان شهرآورد هشتاد و یکم تهران علی ضیاء که در جمع هواداران پرسپولیس در کافه‌ای در تهران حضور داشت، با شعارهایی همصدا شد که منجر به شکایت پرویز مظلومی و ممنوع التصویری او شد. بلافاصله بعد از ممنوع التصویری پرویز مظلومی از شکایت خود صرف نظر کرد دلیل این مسئله مختلط بودن آن جلسه و انجام حرکات نامناسب از سوی ضیا اعلام شده است.
• حضور علی ضیا در حادثه منا ، پس از این حادثه شایعاتی مبنی بر مرگ علی ضیا مجری تلویزیون که در مراسم حج شرکت داشت در فضای مجازی شکل گرفت که ساعاتی بعد از حادثه با انتشار تصویری در منا از سلامت خودش خبر داد.
سید علی ضیا
علاقه مندی های علی ضیا :
علی ضیا پرسپولیسی دو آتشه است.
عاشق لباس خریدن و خرید کردن است ، به لباس های جین خیلی علاقه دارد و استایل اسپرت و کت شلواری یکی از استایل های مورد علاقه ی اوست.
از دوستان نزدیکش بنیامین بهادری است.
علی ضیا موسیقی سنتی را دوست دارد و صدای علیرضا قربانی برایش خیلی دلپذیر و شنیدنی است.
والیبال و پیاده روی از ورزش هایی است که انجام می دهد.
تجربه بازیگری علی ضیا:
بازیگر مهمان سریال دفترخانه شماره 13
بازیگری در فیلم چند اپیزودی رابطه
سمت‌های دیگر علی ضیا :
• مدیر بازرگانی شرکت مهندسی ـ بازرگانی مبین تهران
• مدیر بازاریابی شرکت مهندسین مشاور محرکیان
• گوینده شبکه جوان رادیو از سال 1385 الی 1388
• مجری شبکه سوم سیما جمهوری اسلامی از سال 1388 تا کنون
• مدیر پروژه مؤسسه خیریه فاطمه الزهرا
• دبیر اجرایی همایش دانشجویی کشوری مکانیک
عکس های اینستاگرام علی ضیا
مجری گری علی ضیا :
یک یک
فرمول یک
رادیو هفت
برنامه نیمروز
گزینه جوان
ویتامین 3
ویژه برنامه تحویل سال نو
با اجازه خدا
نبش جنت آباد
بعضی‌ها
امشب
اینجا آینده
هزار و یک شب
خوشا شیراز
عکس های علی ضیا:
علی ضیا به همراه سردار آزمون
علی ضیا و لیندا کیانی
عکس های جدید علی ضیا
عکس علی ضیا
بیوگرافی علی ضیا
زندگی نامه علی ضیا
عکس پدر و مادر علی ضیا
عکس علی ضیا
عکس علی ضیا به همراه مادر و خواهرزاده اش
عکس علی ضیا
گردآوری:بخش بازیگران بیتوته


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: علی ضیا عکس سید علی ضیا علی ضیا عکس علی ضیا علی ضیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی

خبرگزاری مهر _گروه فرهنگ و ادب، طاهره طهرانی: ارتباطات دانشگاه‌ها در سراسر جهان، راهی است برای آشنایی دقیق و علمی با قوانین و فرهنگ‌ها و موضوعات مبتلابه مردم در سرزمین‌های دیگر؛ و گاهی همین ارتباطات باعث شکوفایی و دریافت اهمیت یا ایده‌های جدید برای حل موضوعات غالباً مشترک زندگی انسان می‌شود. روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه به همت گروه زبان‌ها و ادبیات آسیای شرقی، نشستی با عنوان نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی در دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه تهران برگزار شد که سخنران آن خانم دکتر توکویو موریتا، دانشیار دانشگاه کاگوشیما بود؛ این سخنرانی به زبان فارسی انجام شد.

صرف نظر از عنوان طولانی این نشست، می‌توان کلید واژه بحث را هویت فردی زنان در مقابل هویت اجتماعی و قانونی در جامعه ژاپن دانست، به طور خلاصه اینکه نام چقدر اهمیت دارد. در فرهنگ ما اهمیت نام بسیار زیاد است، به طوری که در شاهنامه می‌بینیم پهلوانی مانند بهرام برای آنکه نامش _که بر دسته تازیانه حک شده_ به دست دشمن نیفتد جانش را فدا می‌کند. زنان و مردان هرکدام به نام خود شناخته شده و هویت فردی خود را در عین داشتن تعلقات اجتماعی و خانوادگی حفظ می‌کنند.

خانم موریتا که فارسی را به شیرینی صحبت می‌کرد، سخن خود را با نام و نام خانوادگی خود آغاز کرد، جایی که علیرغم ساده به نظر آمدن محل اختلاف بود. در قوانین ژاپن، خانواده محور همه چیز است و تعاریف قانونی ذیل این عنوان شکل می‌گیرد، طبق قانون همه افراد یک خانواده باید یک نام خانوادگی داشته باشند. به صورت سنتی، هر زن پس از ازدواج با نام خانوادگی همسر شناخته می‌شود؛ و این نام خانوادگی جدید به این معناست که نام او از برگه هویتی خانواده پدری حذف می‌شود و به جایش ردیفی با عنوان X نوشته می‌شود. سپس برگه هویتی جدید _با ستونی برای مرد و ستونی برای زن و ستونی برای فرزند یا فرزندان_ صادر می‌شود. به این ترتیب تمامی مبادلات بانکی یا کارتهای هویتی مثل گواهینامه رانندگی، مسائل مربوط به تأمین اجتماعی و اشتغال و بازنشستگی و کارهای قانونی او باید با نام جدید صورت بپذیرد. به این صورت نام خانم موریتا پس از ازدواج با آقای یونِدا از Tokoyo MORITA تبدیل به Tokoyo YONEDA شده بود. در صورت جدایی زن و شوهر، این نام دوباره به حالت قبل برگشته و همه مدارک باید تغییر کند؛ و برای عوض کردن آنها باید مبلغ ۲,۲۵۰ ین (معادل ۵۰۰ دلار) پرداخت شود. نرخ طلاق در جامعه ژاپن ۳۰ درصد است.

به گفته خانم موریتا در سال ۱۹۹۵ میلادی لایحه‌ای به مجلس ژاپن ارائه شده برای اینکه زنان بتوانند نام خانوادگی خود را انتخاب کنند و در کارهای قانونی از همان نام استفاده کنند، اما با وجود گذشت ۲۹ سال هنوز به نتیجه نرسیده است. زنان می‌توانند با درخواست از محل کار یا کارفرما و توافق به صورت مشروط از نام خانوادگی خود که به آن شناخته و با آن بزرگ شده اند استفاده کنند، اما در مورد کارهای بانکی و امور مالی باید از نام خانوادگی شوهر که در قانون به آن شناخته می‌شوند استفاده کنند.

او در ادامه افزود در گذشته و تا قبل از جنگ جهانی دوم سیستم خانوادگی ژاپن به این صورت بود که پدر مسئولیت تصمیم گیری همه چیز را داشت، حتی ازدواج دخترانش. اما بعد از ۱۹۴۷ و تغییر قانون دختران بعد از سن ۱۸ سالگی می‌توانستند خودشان برای ازدواج خود تصمیم بگیرند. هرچند واحد خانواده همچنان به صورت جدولی باقی بود و افراد به صورت جداگانه و فردی شناسنامه ندارند. این سیستم هنوز در چین و ژاپن و تایوان برقرار است. این تغییر نقش تا دهه ۱۹۹۰ به سیستم سرمایه داری و اقتصاد ژاپن بسیار کمک کرد، چرا که به این ترتیب زنان می‌توانستند پس از ازدواج به کار بیرون خانه ادامه بدهند. تا قبل از آن مردان در بخش عمومی و بیرون خانه کار می‌کردند و نقش زنان در بخش خصوصی خانواده در کنار پدربزرگ و مادربزرگ و فرزندان تعریف می‌شد، چنانچه به گفته ایشان برنامه‌های تلویزیونی سال‌ها در حال پخش است که خانواده ایده آل ژاپنی را نمایش می‌دهد: پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ و دو یا سه فرزند. و این برنامه سالهاست با همین صورت در حال پخش است و بر عکس جامعه ژاپن تغییری نکرده است.

به گفته خانم موریتا قبل از جنگ جهانی دوم ۳۰ درصد از زنان ژاپنی بیرون خانه کار می‌کردند، اما امروز این رقم به ۷۰ درصد رسیده است. ۲۸ درصد مردان ژاپنی هرگز ازدواج نمی‌کنند، این رقم در مورد زنان ۱۷ درصد است. اما در مورد کسانی که در مشاغل رسمی شاغلند این نسبت معکوس می‌شود، به این ترتیب که ۲۴ درصد زنان و ۱۹ درصد مردان تا پایان عمر مجرد می‌مانند، در واقع زنان تمایلی به ازدواج با مردانی که حقوق کمتری می‌گیرند ندارند. چون قوانین مالی خانواده محور است، زنان و مردانی که تک نفره زندگی کرده و ازدواج نمی‌کنند برای مسائل تأمین اجتماعی و بازنشستگی دچار مشکل می‌شوند. نداشتن هویت فردی قانونی و تعریف هر فرد ذیل عنوان خانواده مشکلاتی به وجود می‌آورد، به عنوان نمونه سابقاً بیمه سلامت برای خانواده به صورت دفترچه بوده و در صورتی که دو نفر از اعضای خانواده همزمان نیاز به بستری در بیمارستان یا کارهای درمانی پیدا می‌کردند دچار مشکل می‌شدند؛ که برای حل این مشکلات امروز برای هر نفر یک کارت بیمه سلامت صادر می‌شود.

تغییر الگوی زندگی خانوادگی و اشتغال بیشتر زنان بیرون از خانه، اهمیت مسئله هویت فردی برای زنان را بیشتر نشان می‌دهد؛ بسیاری از زنانی که در سمت‌های دانشگاهی کار می‌کنند و دارای تالیفات و مقاله‌هایی هستند، نسبت به این تغییر نام معترض اند؛ چراکه به نام خانوادگی خود شناخته شده اند و در صورت تغییر این نام تمامی فعالیت‌های علمی و شغلی شأن تحت تأثیر قرار می‌گیرد. الگوی مالی خانواده از حالتی که مرد عهده دار همه هزینه‌ها باشد به حالتی تغییر کرده که زن و مرد شاغل پس از ازدواج حساب مشترکی برای خانواده دارند، و باقی حقوق در اختیار خودشان باقی می‌ماند.

در پایان نشست چند نفر از حاضران و دانشجویان پرسش‌هایی مطرح کردند، خانم موریتا در پاسخ اولین سوال که از آمار زنان معترض و فعالیت آنان و راه قانونی برای بیان این اعتراض بود گفت مجلس ژاپن هر سال نظرسنجی می کرده و نتایج امسال این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۷۰ درصد زنان ژاپنی درخواست حفظ نام خانوادگی خود پس از ازدواج را دارند. هرچند به لحاظ اجتماعی اگر زنی درخواست این را داشته باشد که نام خانوادگی خود را حفظ کند، والدین شوهر ناراحت می‌شوند؛ اما موردی بوده که زن شکایتی در دادگاه مطرح کرده و درخواست کرده که برای خود نام خانوادگی پدربزرگ و مادربزرگ مادری خود را انتخاب کند تا نامشان از میان نرود.

وی در پاسخ این پرسش که آیا شده تا به حال مردی نام خانوادگی خود را تغییر دهد؟ گفت در ۹۵ درصد موارد از نام خانوادگی شوهر استفاده می‌شود، در ۵ درصد موارد و در صورتی که خانواده زن نامدار و بزرگ و اصطلاحاً جزو اشراف باشند، شوهر نام خود را به نام خانوادگی زن تغییر می‌دهد.

کد خبر 6094260 طاهره تهرانی

دیگر خبرها

  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • اعترافات تکان‌دهنده؛ ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها / ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • ایران جوان بمان (جمعیت) در البرز معرفی می شود
  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهر رزن
  • شادی ممنوع برای باقری در دربی خانوادگی
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی