Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@07:22:27 GMT

بعضیا «حاشیه» می سازند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۳۳۱۰

بعضیا «حاشیه» می سازند

علی ضیاء که تاکنون حاشیه های شخصی و حرفه ای بسیاری را از سرگذرانده، در حالی با فصل تازه «فرمول یک» به تلویزیون بازمی گردد که همچنان می توان منتظر حاشیه های تازه او و برنامه اش بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، سخن گفتن از «علی ضیاء» و قضاوت فعالیت های شخصی و رسانه ای او کار ساده ای نیست؛ دانشجوی رشته مکانیک و برگزیده جشنواره علمی خوارزمی که خیلی زود و در آستانه 20 سالگی به رسانه ملی راه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او چند سال در رادیو اجرا کرد تا در نهایت با برنامه «گزینه جوان» نخستین حضور زنده تلویزیونی خود را تجربه کند.

 

در سال های اخیر، ضیاء مجری بسیاری از برنامه های تلویزیونی از جمله «بعضیا»، «ویتامین 3» و برنامه های «سال تحویل» بوده و در نظرسنجی برنامه سه ستاره(انتخاب بهترین های بیست سال اخیر سیما) به عنوان یکی از سه مجری محبوب تلویزیون انتخاب شد.

 

برنامه ترکیبی و گفتگو محور «فرمول یک» از تازه ترین برنامه های علی ضیاء در تلویزیون است که از سال 96 تاکنون از شبکه اول سیما پخش می شود. «فرمول یک»  که در ابتدا به صورت صبحگاهی پخش می شد، در فصل گذشته خود عصرها روی آنتن رفت. حالا قرار است فصل تازه این برنامه از امروز دهم تیرماه با اجرای ضیاء روی آنتن برود. به همین بهانه از زاویه ای متفاوت به فعالیت این مجری جوان تلویزیون و «برنامه فرمول یک» می نگریم.

 

آن چه علی ضیاء را از دیگر مجریان رسانه ملی متمایز می کند، حاشیه های زندگی شخصی و حرفه ای اوست. توضیح این که مجریان تلویزیونی در اذهان جامعه به طور معمول افرادی بدون حاشیه اند که زندگی شخصی شان را از دید عموم مخفی کرده اند.

 

اندک مجریان تلویزیونی که در سال های گذشته زندگی یا اظهارنظرهای شخصی شان به رسانه ها کشیده شده، یا با رسانه ملی خداحافظی کرده اند و یا به فراقی چند ساله از تلویزیون دچار شده اند. «جواد آتش افروز»، «محمود شهریاری»، «جواد یحیوی»، نمونه های آشنای این داستان هستند.

 

در حوزه فعالیت حرفه ای هم وضع به همین منوال است. مجریان تلویزیونی معمولا افرادی اتوکشیده اند که تلاش می کنند برنامه خود را با کمترین حاشیه به پایان برسانند و به قول معروف به دنبال دردسر نمی گردند.

 

اندک مجریانی که در این سال ها پا را فراتر از این قوانین نانوشته رسانه ملی نهاده اند و برنامه هایشان حاشیه ساز شده، سرنوشتی همچون گروه اول داشته اند. نمونه بارز این گونه مجری ها «فرزاد حسنی» است که با اجرای برنامه «کوله پشتی» در اوج بود اما گفتگوی زنده او با «سردار رادان» و پرسش های صریحش درباره گشت ارشاد، آینده اجرای تلویزیونی او را به کلی دگرگون کرد. «رضا رشیدپور» و «عادل فردوسی پور» هم نمونه های دیگر این رویکرد رسانه ملی به حساب می آیند.

 

اما ماجرا درباره «علی ضیاء» اندکی متفاوت به نظر می رسد؛ چرا که مجری جوان(متولد 1364) تلویزیون در این سال ها، چند باری از حاشیه های شخصی و حرفه ای به سلامت گذر کرده و به فعالیت خود در تلویزیون ادامه داده است. ماجرای «دربی» سال 94 یکی از این حاشیه ها بود. وقتی ضیاء به همراه دوستانش در کافه بعضیا بازی پرسپولیس-استقلال را تماشا می کرد و هنگام گل پرسپولیس، لفظی را درباره «پرویز مظلومی» به کار برد که به هیچ عنوان از دید رسانه ملی، از یک مجری تلویزیونی قابل پذیرش نیست. گرچه او بعدا عذرخواهی کرد و گفت که تحت تاثیر هیجان بازی، شعاری بر زبان رانده که تا چندی پیش اصلا آن را نشنیده بوده است.

 

او در فصل گذشته «فرمول یک» هم کم حاشیه نبود و مهمان هایی جنجالی را به برنامه خود دعوت کرد. یکی از این مهمان ها، پدر و پسر سرطانی او بودند که ضیاء فیلم آن ها را در صدا و سیمای زنجان دیده بود. پدر کودک با حضور در برنامه ادعاهایی را مطرح کرد و چندی پس از برنامه بسیاری از آن ها دروغ از آب درآمد و چندین نهاد مرتبط در این باره اطلاعاتی مغایر با اظهارات مهمان برنامه ارائه دادند. ناگوارتر این که حضور این پدر و پسر موجب شد مردم برای کمک به آن ها و درمان کودک، حدود یک میلیارد و نیم تومان پول واریز کنند. البته در نهایت این حساب به دستور دادستانی بسته شد اما آن چه آسیب دید اعتماد عمومی به رسانه ای بود که قرار است آن چه به عنوان واقعیت مقابل چشمان میلیون ها بیننده قرار می دهد را با دقت بیشتری انتخاب کند.

 

مورد دیگر، دعوت از زن و شوهری بود که به عنوان «خانواده موفق» معرفی شدند اما داستان زندگی آن ها همگان را متحیر کرد. مرد خانواده که از شب عقد، همسرش را کتک می زند و تاکنون بیست و هفت بار تقاضای طلاق داده اند. آن ها بالاخره در بیست و هشتمین بار از هم جداشده اند اما پس از گذشت 60 روز بار دیگر تصمیم گرفته اند با هم به زندگی ادامه دهند. این برنامه ضیاء هم با واکنش های فراوانی در شبکه های اجتماعی روبرو شد و موجی ار انتقاد به رسانه ملی از سوی جریان های متفاوت فکری جامعه به راه انداخت؛ تا آن جا که چند نماینده مجلس به آن اعتراض کردند و کمپین هایی در این زمینه شکل گرفت.

 

البته علی ضیاء در مدت تولید «فرمول یک» کوشیده برنامه خود را با تمهیداتی از سایر برنامه های ترکیبی گفتگومحور تلویزیون متمایز کند. به طور مثال او برنامه «شب یلدا» سال 96 خود را در کنار خانواده های زلزله زده غرب کشور گذراند یا پس از سیل فروردین امسال در شمال کشور، با گروه «فرمول یک» به مناطق سیل زده رفت. «انتخاب چهره مردمی سال 97» از دیگر ایده های برنامه ضیاء بود که براساس آن «نرگس کلباسی» -جوانی که در مناطق زلزله زده کرمانشاه، در حال کمک رسانی به مردم است- با یک میلیون رای این عنوان را از آن خود کرد.

 

ضیاء همچنین کوشیده اجرایی متفاوت از سایر مجریان تلویزیون به نمایش بگذارد. او در گفتگو با میهمان هایش از لحنی صمیمی تر بهره می برد و می کوشد با پوشیدن لباس های جوانانه و بیان جزییاتی ساده درباره زندگی اش -مثل نوشیدن چای در هنگام رانندگی و خلاف رفتن- ارتباطی خودمانی تر با بینندگانش برقرار کند.

 

به هرروی علی ضیاء مجری جوان پرحاشیه تلویزیون به کار خود در این رسانه ملی ادامه می دهد و همچنان می توان منتظر حاشیه هایی تازه از او و برنامه هایش بود.

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: تشییع شهدای گمنام شهادت امام صادق ع دهه کرامت شهادت امام جعفر صادق ع آمریکا نماز جمعه خطبه های نماز جمعه روزنامه ها جنوب کرمان برنامه فرمول یک پرویز مظلومی دربی رسانه ملی علی ضیاء تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است

رشیدپور که مدتی است به دنبال انتشار «ساعت صفر» است، به تازگی در حال مذاکره با سه پلتفرم است.

 طبق پیگیری خبرنگار ایسنا از برخی فعالان شبکه نمایش خانگی، رشیدپور همزمان در حال رایزنی با پلتفرم‌های مختلف بوده است و احتمالا به زودی یکی از این سه پلتفرم در حال مذاکره به عنوان پلتفرم پخش برنامه ساعت صفر مشخص خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رضا رشیدپور که این روزها به دنبال مقدمات پخش «ساعت صفر» برای پخش از یکی از پلتفرم‌هاست، به گفته‌ خودش برای دریافت مجوز این برنامه با ۱۲ مدیر فرهنگی مواجهه داشته است. این مجری اخیرا هم با حاشیه‌ای از جنس اعلام خبر فوتش درگیر شد اما واقعیت ماجرا از این قرار بوده که این حاشیه مربوط به سکانسی از فیلم «سال گربه» بوده.

به گفته‌ی رشیدپور «ساعت صفر» یک برنامه گفت‌وگو محور با فضای متفاوت از «دید در شب»، «عبور شیشه‌ای» و «شب شیشه‌ای» است. موضوع همان است، یعنی گفت‌وگو، اما نوع گفت‌وگو و نتایج آن با «دید در شب» متفاوت خواهد بود. نگاه این برنامه به حوزه بین‌الملل اختصاص دارد و اولین‌ بار است که ما در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی قصد داریم مهمان‌هایی غیر از جغرافیای ایران داشته باشیم.

این برنامه حکایت از آن دارد که او در کنار هنرمندان ایرانی، سراغ هنرمندان مطرح خارجی مثل ابراهیم تاتلیس هم رفته و با آنها به گفت‌وگو پرداخته است.

به گزارش ایسنا، رضا رشیدپور قرار بود پس از مدت‌ها دوری از قاب تلویزیون با اجرای یک مسابقه به آنتن صداوسیما بازگردد اما به دنبال حاشیه‌های پیش‌آمده پیرامون بازگشت او و محمدرضا گلزار به تلویزیون و انتقاد و خط و نشان کشیدن برخی مجریان فعال روی آنتن، رشیدپور با انتشار ویدئویی از اجرای این مسابقه انصراف داد. در پی این اتفاق، خط و نشان‌ها تمام شد اما برنامه‌های گلزار و رشیدپور هم پخش نشدند. هرچند پس از مدتی محمدرضا گلزار با «پانتولیگ» به تلویزیون بازگشت ولی از بازگشت رشیدپور همچنان خبری نبود.

این مجری باسابقه تلویزیون که اجرای برنامه‌های گفت‌وگومحور قابل توجهی همچون «شب شیشه‌ای» و «مثلث شیشه‌ای» را در ساختار هاردتاک برای تلویزیون برعهده داشت، پیش از انصراف از اجرای برنامه در تلویزیون، قرار بود اجرای سری جدید مسابقه «سیم آخر» در شبکه سه سیما را بر عهده بگیرد؛ یک مسابقه اطلاعات عمومی که پخش خود را از سال ۹۹ آغاز کرد و پس از سه فصل، در اسفند سال ۱۴۰۰ به پایان رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یورش پلیس اسرائیل به دفاتر الجزیره پس از تعطیلی این شبکه
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو + فیلم
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون