Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، مراسم تجلیل از طرح انتخاب چهره مردمی «فرمول یک»، عصر یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه با حضور مدیران شبکه یک، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری، امام جمعه تهران، سیدعلی ضیا مجری و تهیه کننده «فرمول یک»، اهالی رسانه و چهره هایی، چون سیما فردوسی، بهمن هاشمی، حجت اشرف زاده، یاحا کاشانی با اجرای مهدی آقابیگی در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری در این مراسم اظهار کرد: حماسه بزرگ تاریخی مردم در کمک به سیل زدگان کشور، بی شک تاثیر گرفته از کار بزرگ برنامه «فرمول یک» در عید است که شما خیرین را به عنوان چهره معرفی کردید.

وی با بیان اینکه علی ضیا و دست اندرکاران این برنامه نیازی به تشکر و تجلیل ندارند،گفت: مثل همان چهره‌های مردمی که بدون توقع کار‌های بسیاری انجام دادند. گنج بزرگ خلقت و سر مگوی آفرینش خدمت به مردم است و شبکه یک با طرح انتخاب چهره‌های مردمی الگوی این کار بود. اینکه ۲هزار نفر در ابتدا، ۴۰ نفر در مرحله بعدی و سرانجام ۱۱ نفر در پایان به عنوان چهره‌های برتر مردمی معرفی شوند، حرکت بسیار بزرگی است و به راستی این چهره‌ها تجلی دعای مکارم اخلاق امام سجاد (ع) بودند.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری یادآور شد: هر کدام از این چهره‌ها تجلی واقعی این دعا بودند. مثلا آقای یوسف اصلانی یکی از این چهره‌ها است که اخیرا با خانم سورانی همسر او حرف می‌زدم که می‌گفت بعد از عید همسرش را ندیده و او درگیر مناطق سیل زده است. هر بار هم که از او می‌پرسم چند فرزند داری؟ پاسخ می‌دهد ۱۶۸ فرزند که تنها یکی از آن‌ها را خود به دنیا آورده و ۱۶۷ کودک دیگر را به فرزندی قبول کرده اند.

کار برنامه «فرمول یک» در تاریخ ماندگار شد

اوحدی در پایان خطاب به مدیران شبکه یک و عوامل برنامه گفت: کاری که شما انجام دادید، در تاریخ ماندگار شد. این کار را ادامه بدهید و برای نسل جوان جامعه که نیازمند الگو است، معرفی چهره‌های خدوم این سرزمین ضروری است.

مجید زین العابدین مدیر شبکه یک در ادامه با قدردانی از حضور ارزشمند حجت الاسلام ابوترابی امام جمعه تهران و همت عالی  اوحدی که با حضور او شاهد تحول در سازمان فرهنگی هنری شهرداری هستیم و با شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی هنری پایتخت، باعث نشاط فرهنگی اجتماعی هنری در تهران شده است، تاکید کرد: همواره دوست دارم علی ضیا را با نام سیدعلی ضیا بخوانم تا یادش باشد فرزند چه سلاله‌ای است. این مجری خوش خلق طرح انتخاب چهره‌های مردمی را مطرح کرد و رسانه ها، مردم، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، بنیاد برکت و نخبگان سیاسی اجتماعی نیز به هم افزایی با این طرح پرداختند.

«فرمول یک» به مردم پیام داد در هر ساحتی که کار می‌کنند دیده می‌شوند

وی افزود: این حرکت فرهنگی و گفتمان ساز نشان داد برای اینکه مردم ما را ببینند، ما باید اول آن‌ها را ببینیم و به آن‌ها پیام بدهیم در هر ساحتی که کار می‌کنند دیده می‌شوند. لازم نیست فقط ورزشکار، هنرمند، وزیر و وکیل و مسئول باشید بلکه در هر گوشه‌ای از کشور اگر کار خالصانه‌ای انجام بدهید بدون اینکه اراده کنید دیده می‌شوید. همانطور که ۱۱ چهره برتر مردمی تصور نمی‌کردند بار‌ها تصویرشان پیش از اخبار ساعت ۱۴ یا ۲۱ در تلویزیون دیده شود یا روی بنر و بیلبورد‌های شهری بروند.

مدیر شبکه یک تاکید کرد: این افراد فقط خالصانه می‌خواستند موثر باشند و مصداق حرکت آتش به اختیار بودند. آن‌ها با کمترین امکانات، مشکلات را تشخیص دادند و حرکت اجتماعی بزرگی را رقم زدند که مظهر کار آن‌ها را در سیل اخیر دیدیم.

توصیه مدیر شبکه یک برای ادامه طرح انتخاب چهره مردمی در سال ۹۸

زین العابدین با اشاره به حضور تعدادی از ائمه جمعه در بین نامزد‌های اولیه این طرح به جوشکاری امام جمعه خرمشهر، حرکت اجتماعی امام جمعه بیله سوار و دیگر اقدامات ائمه جمعه که در چند سال اخیر در متن مردم بودند، در پایان گفت: از علی ضیا و فضل الله شریعت پناهی که این پرچم را بلند کردند می‌خواهم در سال ۹۸ آن را بلندتر ببرند. اینکه ۶،۷ میلیون نفر به چهره‌های مردمی گمنام رای بدهند، زمینه همدلی و وفاق اجتماعی را فراهم کرد و در ادامه نیز هرچقدر برای مردم کوچکی و نوکری کنیم، خداوند به ما نصرت می‌دهد و مردم نیز قدردان خواهند بود.

در ادامه حجت الاسلام ابوترابی فرد نیز در سخنانی اظهار کرد: ۱۱ چهره با انتخاب شایسته مردم شریف ایران در یک حضور کم نظیر انتخاب و به عنوان چهره‌های مردمی فراروی انسان‌ها معرفی شدند. از مجموعه دست اندرکاران این حرکت سازنده اجتماعی خصوصا رسانه ملی به ویژه مدیر سختکوش و متدین شبکه یک و همکاران گرانقدر و برادر آزاده مهندس اوحدی که از خانواده ایثار و مجاهدت و شهادت هستند تشکر می‌کنم و امیدوارم همگی از توفیقات الهی بهره‌مند باشند.

وی افزود: چهره سازی و انتخاب چهره، یکی از واقعیت‌های دیروز، امروز و فردای جامعه است. چهره‌هایی که دارای مقبولیت علمی، هنری، اجتماعی، ورزشی سیاسی و.. هستند در نزد مردم از وزانت برخوردار هستند. اما اگر جامعه چهره‌هایی را که خود را پنهان می‌دارند و در معرض دید نیستند نیز بشناسد خیلی ممتاز به آن‌ها می نگرند.

چهره‌های مردمی «فرمول یک» گوی سبقت را در انسانیت از یکدیگر ربوده اند

امام جمعه تهران تصریح کرد: کار زیبایی که انجام شده رصد چهره‌های مردمی است و نفر اول این برنامه با ۹۳۰ هزار رای، نرگس کلباسی است که در نقطه مرزی کنار هموطنان زلزله زده حضور داشته و دیگران نیز هر کدام در نقطه‌ای مثمرثمر بوده اند. جامعه برای این افراد جایگاه ممتاز و ویژه‌ای برخوردار است و آن‌ها را انتخاب کرده، چون در انسانیت گوی سبقت را از یکدیگر ربودند و رسالت خودشان را خدمت به جامعه می‌دانند.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در پایان گفت: این چهره‌ها را باید شناخت و جوان‌های ما خود را به این افق‌ها نزدیک کنند. چهره‌های گرانمایه‌ای که در مسیر خودسازی قدم برداشتند، نیاز‌های اساسی جامعه را رصد کردند و به تعبیر مقام معظم رهبری جامعه پردازند. امیدوارم رسانه ملی و دستگاه‌ها در شناخت و معرفی این چهره‌ها موفق باشند.

پس از این با حضور مجید زین العابدین، سعید اوحدی، حجت الاسلام ابوترابی فرد و سیدفضل الله شریعت پناهی از عوامل ساخت برنامه «فرمول یک» از جمله حسین توکلی، رضا مهاجر، مرتضی حیدری، امین محمدی، علی پیروز، مهدی معصومی، محمد آقایی فرد، مریم ناظران، پرتو جغتایی، صدرالدین محقق، مهدی مجیدی خواه، نیلوفر آزاد، حمیدرضا اسکندری، مصطفی بیدختی، آرمین عباسی، آیدین زواره ای، علیرضا حق شناس، پوریا ملبوبی، سعید سراجی، شیما ضیا، مریم عرفانیان، محمدرضا پیرزاده، پوریا کلانتری، مونا ملکی، کمند کریمخانی، مهدی هاشمی، حامد کریم نیا، هومن نقره چی، مقداد حاجی زاده، آرمان روحی، سپیده بیک زاده، بی نظیر نخعی، اعظم داودی، رضا طالبی، مسلم رسولی، امیرعلی پورصبری، عماد نصرآبادی، فریبا عبدالهی، آرزو شیبانی، مهدی مرادپور، محمدرضا موحدی و سیدعلی ضیا تقدیر به عمل آمد.

علی ضیا در بخش پایانی این مراسم به عنوان آخرین نفر در سخنان کوتاهی گفت: روزی که ایده انتخاب چهره مردمی به ذهنم رسید، نزد آقای زین العابدین مدیر شبکه یک رفتم و پس از ویرایش این طرح، در جلسه با اعضای برنامه کار کلید خورد. آن زمان تصمیم گرفتیم آنتن تلویزیون را خرج کسانی کنیم که لیاقتش را دارند.

«فرمول یک» نباید با برنامه‌های سلبریتی محور مقایسه شود

وی افزود:این برنامه نباید با برنامه‌های سلبریتی محور مقایسه شود و اگر بنا به مقایسه‌ای هست، باید با جشنواره‌های بزرگ باشد. به هر حال در «فرمول یک» بیش از ۷ میلیون نفر به کسانی که حاضر نبودند حتی برای خودشان تبلیغ کنند رای دادند. افرادی که برای خود من الگو بودند؛ چرا که وقتی ما به شهرت می‌رسیم دنبال این جشنواره و آن جشنواره و رای جمع کردن و... هستیم، اما از این چهره‌ها یاد گرفتم اول از خودمان بگذریم.

مجری «فرمول یک» تصریح کرد: از خدا می‌خواهیم کمک کند تا با همه توان برای انتخاب چهره سال ۹۸ تلاش کنیم. آقای زین العابدین در اوج بزرگواری بار‌ها گفته اند که مرا دوست دارند و من هم اینجا بلند می‌گویم که شما را دوست دارم. با آقای اوحدی هم که ما روز‌های سختی را در حادثه منا پشت سر گذاشتیم. حضور ایشان باعث شد دلسردی از ما گرفته شود.

ضیا یادآور شد:مدیر شبکه یک از من به عنوان مجری خوش خلق نام بردند. همیشه پیش ایشان خندان می‌روم و اخم هایم را آقای شریعت پناهی می‌بیند.

واکنش مردم به من انگیزه می‌دهد

وی در پایان گفت: وقتی به آق قلا رفتم کشاورزی به من گفت من سال دیگر به برنامه شما می‌آیم یا سرایداری از اینکه مردم به تلویزیون آمده اند، ابراز خوشحالی کرد و گفت امروز احساس می‌کنم شاید روزی من هم بتوانم به تلویزیون بیایم. این‌ها باعث انگیزه و شادی من است و حتما در اجرای طرح چهره مردمی ۹۸ چهره‌های جدیدی را که الگوی حقیقی جامعه هستند معرفی خواهیم کرد.

مراسم تجلیل از طرح انتخاب چهره مردمی «فرمول یک» با اجرای قطعاتی توسط حجت اشرف زاده خواننده محبوب به پایان رسید.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرهنگی هنری امام جمعه رسانه شهرداری سیل اخلاق نسل جوان نخبگان تلویزیون مشکلات ایران رسانه ملی خانواده جامعه زیبایی زلزله مقام معظم رهبری موحدی کشاورزی شادی کار تاریخ برنامه پارس ماندگار پرطرفدارش پارس نیوز علی ضیا مجری مشهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم

طی سال‌های گذشته بخصوص چند سالی که از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران می‌گذرد؛ کشورها، گروه‌ها و کمپانی‌های مختلف در عرصه رسانه، فیلم‌ها و سریال‌هایی ساخته‌اند که نه تنها بر خلاف واقعیت‌های تاریخی بوده، بلکه حتی برخی از آنها هویت ملی و برخی هویت مذهبی و برخی هر دو را درباره ایران اسلامی نشانه گرفته‌اند. فیلم‌هایی مانند 300 ساخته زاک اسنایدر و یا اسکندر ساخته الیور استون و... یا فیلم‌ها و سریال‌هایی در مورد زکریای رازی یا خیام و این اواخر نیز سریال حشاشین که به خلافت گروه حشاشین و رهبری حسن صباح و تاریخ گروه او، نمونه‌هایی از آثاری هستند که هویت ملی و اسلامی ما را هدف گرفته‌اند. سریال‌هایی که در آن‌ها قلب تاریخ صورت گرفته و با الهام از منابع دست چندم، چهره شیعیان و مسلمانان بصورت نامناسبی نمایش داده شده است به گونه‌ای که با واقعیت تاریخی فاصله‌ای بسیار دارد.

اما اکنون صحبت در مورد نقد محتوایی و تاریخی سریال حشاشین و فیلم‌هایی دیگر از این دست نیست. صحبت این است که چطور این پروژه‌های بزرگ به ثمر رسیده و ساخته می‌شوند اما در مقابل هیچ اثری از ما دیده نمی‌شود؟ و حالا باید چه کنیم؟

گفت‌وگوی ما با حجت‌الاسلام دکتر جعفر فخرآذر، مدیر کل فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب درباره ایران و ایرانی هراسی‌ها و کارهایی است که باید برای پایان دادن به این سریال پرتکرار انجام دهیم.

دلایل انفعال در برابر ساخت آثار ضدایرانی

دکتر فخرآذر در ابتدا با بیان اینکه وقتی که فردی به زمین بی رقیب وارد می‌شود، قطعاً برنده است؛ می‌گوید: رقیبی که باید در صحنه باشد، ما هستیم و از آنجایی که ما نیز در صحنه حضور نداریم بنابراین رقیب برنده خواهد شد. اما اینکه چرا ما در صحنه نیستیم دلایل متعددی دارد. اولین دلیل آن را به بیانات رهبر معظم انقلاب ارجاع می‌دهیم. ایشان در نشستی که سالیان قبل با فعالین فرهنگی داشتند در سخنانی صریح و نصیحتی روشنگر فرمودند که سینما برای دین از سخنرانی مفیدتر است. اما این توصیه و جادوی سینما و تاثیر شگرفی که بر اذهان و افکار مردم دارد برای مسئولین فرهنگ‌ساز که باید عقبه و پشتوانه این مسئولین باشند در حوزه و دانشگاه جا نیفتاده است. به همین خاطر فکر و ذهن ما به سمت ساخت چنین پروژه‌هایی حرکت نمی‌کند.

ایشان یادآور می‌شود: دلایل مالی نیز در این راه دخیل هستند چرا که این پروژه‌ها هزینه‌های سنگینی دارند. وقتی این نکته را به دلیل قبلی ضمیمه می‌کنیم یعنی هنوز اهمیت این بحث که هویت ملی و دینی ما در گرو به نمایش درآوردن آنها و نمایش دادن با آثار تصویری است، درک نشده بنابراین بدیهی است که افراد تصمیم‌گیر و مؤثر، بودجه‌ها را به این سمت سوق نمی‌دهند اگر چه در سال‌های گذشته آثار مثبت آن را هم دیده‌اند. آن سال‌ها سریال‌هایی مانند مختارنامه داشتیم. از مباحث فنی و... که بگذریم، برد خوبی داشت و حداقل در آن برهه، تاریخ خودمان یعنی تاریخ صحیح شیعه را نقل کردیم و در موردش برنامه ساختیم. این سریال در کشورهای اسلامی پخش شد اما اکنون سرمایه‌ها خیلی کمتر به سمت ساخت پروژه‌های تاریخی می‌رود چرا که درگیر مباحث سیاسی، اقتصادی و امنیتی شده‌ایم که البته توجه کردن به آنها ضرورت دارد اما می‌تواند در اولویتی قرار گیرد که در کنار آنها آثار تاریخی هم وجود داشته باشد.

توصیه امیر مؤمنان(ع): استفاده از تجربیات گذشته در مسیر آینده

مدیرکل فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) در مورد اهمیت تاریخ می‌گوید: حضرت می‌فرماید «روزگار بر بازماندگان آن گونه می‌گذرد که بر پیشینیان گذشت، آنچه گذشته باز نمی‌گردد و آنچه هم اکنون موجود است جاودان نمی ماند». آن حضرت با تأکید بر اهمیت تاریخ یکی از ستون‌های ایمان را توجه به سنت‌های پیشینیان می‌داند و می‌فرماید «از آنچه بر امت‌های مستکبر پیشین از عذاب الهی و کیفرها و عقوبت‌های او رسید عبرت گیرید و از قبرهای آنها و آرامگاهشان در زیر خاک پند پذیرید». حالِ ما همیشه با تاریخ ما در ارتباط است و مؤثرین حوزه فرهنگ باید با این مسئله کنار بیایند که فراموش کردن تاریخ، ممکن است حال را دگرگون کند. کما اینکه اکنون نیز اتفاق افتاده و تفکراتی که در مورد هویت ملی و مذهبی ما وجود دارد، در سطح جهان و تحت تاثیر رسانه‌های غربی دگرگون شده و دستکاری شده است.

دکتر فخرآذر تصریح می‌کند: اگر می‌خواهیم هویت ملی و مذهبی را اصلاح کنیم، باید تاریخ را خودمان نقل کنیم. در مورد شخصیت‌های تاریخی و دینی و وقایع تاریخی و... صحبت کرده و آنها را به تصویر کشیده و روایت‌های دست اول و صحیح را خودمان نقل کنیم. قطعاً کسی که در مقابل هویت فرهنگی ما قرار دارد، وقایع را درست نقل نمی‌کند. باید به میدان عمل آمده و به صورت قوی روایت‌های صحیح را نقل کرده و مانع کار آنان شویم. در دنیای رسانه نیز همینگونه است و در انتشار اخبار آن کسی موفق است که خبر بهتر، دست اول‌تر و منبع نزدیک‌تر به واقعه را نقل کند بنابراین در مورد تاریخ نیز باید این کار را انجام دهیم.

راوی روایت‌های دست اول تاریخی باشیم

مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح می‌کند: از یاد نبریم که در مورد تاریخ خود، چه ملی و چه مذهبی باید خودمان صحبت کنیم و بعنوان راوی دست اول نقش بازی کنیم. پیش از اینکه افرادی با غرض و اهدافی مشخص وارد این عرصه شوند، باید گوی سبقت را از آنان گرفته و آثار خودمان را در قالب فیلم و سریال، کتاب، بزرگداشت و... ارائه کنیم تا بتوانیم میدان را از مغرضان بگیریم. مسئولین ما باید ضرورت کار تاریخی و اهمیت فیلم و سریال‌های این حوزه را به خوبی درک کنند. در همین راستا بودجه کافی اختصاص پیدا کند و همانطور که به بسیاری مسائل روز مانند مسائل سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت داده می‌شود، به مسائل تاریخی نیز پرداخته شود. جامعه نخبگانی که منتقد و یاور کار فرهنگی است با قشر فرهنگی جامعه و بخش ستادی که همان هنرمندان هستند تعامل داشته باشند و دو طرف تلاش کنند سطح آگاهی خود را نسبت به رشته‌های هم بالا ببرند. کارگردانان با مفاهیم تاریخی و مذهبی بهتر آشنا شوند و متفکرین تاریخی نیز با اصول سینما آشنایی پیدا کنند تا بتوانند از مرحله منتقد بودن با نگاهی خشک فاصله بگیرند.

حالا باید میدان را در دست بگیریم

حالا امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که سیصدها، حشاشین‌ها و... ساخته شده است. حتی برادران اهل سنت در مورد ائمه ما، امام صادق(ع) یا سایر ائمه(ع) سریال‌هایی ساخته‌اند و برخی دیگر از مفاخر ما مانند ابن سینا، خیام و... اطلاعاتی ناقص و نادرست ارائه داده‌اند. حجت‌الاسلام فخر آذر در پایان در پاسخ به این سؤال که برخی با هدف تخریب و یا حتی تصاحب هویت ملی و فرهنگی ما کارهایی انجام داده‌اند و ما از این قافله عقب هستیم. حالا باید چه کنیم؟ تصریح می‌کند: حالا که به اینجا رسیده‌ایم باید با استراتژی دقیق و حساب شده عمل کنیم. حالا نقد کردن، حمله کردن و واکنش‌های احساسی نسبت به آثار تخریب‌گر داشتن نه تنها مؤثر نیست بلکه حتی بیشتر باعث واکنش در سطح جامعه جامعه می‌شود. باید از امروز بصورت فعال میدان را دست بگیریم و برای پاک کردن ذهنیتی که این آثار در مردم جهان بوجود آورده‌اند، خودمان تولید محتوا کرده و در سطح جهانی پخش کنیم. بحث ملی، مذهبی، ائمه(ع)، اصحاب ائمه(ع)، کتاب‌های ادبی بسیار و... با قالب‌های متنوع حماسی، عرفانی، انسانی و دراماتیک محتوایی بسیار غنی را تشکیل می‌دهند. حتی نیازی نیست جواب آثار قبلی را بدهیم بلکه آثار جدیدی باید بسازیم. باید روح محبت و انسانیتی که در زندگی ائمه(ع) و اهل بیت(ع) ما و آثار شاعران و نویسندگان جاری و ساری بوده، بعنوان یک ایرانی شیعه به تصویر بکشیم تا چهره خشنی که از ایرانی و شیعیان نشان داده‌اند زدوده شود. اگر کلام هر یک از حضرات معصومین(ع) را سرلوحه اثر سینمایی قرار دهیم، چهره‌ای از شیعه و اسلام و ایرانی در جهان منتشر می‌شود. چهره‌ای که نه تنها بر ذهن مردم کشورمان و جهانیان ماندگار خواهد بود بلکه چهره واقعی اسلام شیعی و ایرانی مسلمان را در جهان ترمیم خواهد کرد.

مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • بازیگر مشهور ترکیه اول ساختمان یک مدرسه را خرید سپس با خاک یکسان کرد | اقدام عجیب و جنجالی این چهره همه را شوکه کرد + عکس
  • تاریخ مراسم تشییع صدای ماندگار ورزش اعلام شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت